DISTRIBUIȚI

Dacă te-ai săturat de căldura sufocantă și a început să ți se facă dor de iarnă atunci trebuie să-ți faci bagajul și să pornești către una dintre superbele destinații de vară pentru schi pe care le avem în Europa. Sunt locuri minunate, perfecte pentru cei care vor să stea pe pârtie, cât și pentru cei care vor să se relaxeze.

Hintertux Snow Resort, Austria

Hintertux (Tirol) este un adevărat paradis pentru cei care sunt îndrăgostiți de zăpadă și vor să-și petreacă vara la schi. Resortul este singurul din Austria care rămâne deschis tot anul, iar pârtiile își așteaptă vizitatorii indiferent de anotimp. Cu ajutorul schi-liftului, vei ajunge din Hintertux (1.500 m) pe un ghețar, la înălțimea de 3.250 m. Vara funcționează zece lifturi, iar schiorii au în total la dispoziție 18 kilometri de pârtii. În Hintertux există pârtii pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Pentru cei care nu sunt prieteni cu schiatul, la Hintertux Snow Resort există o mulțime de alte activități pe care le au la dispoziție. Spre exemplu, pot să viziteze Nature’s Ice Palace (o minunată lume din gheață), pot să facă drumeții pe ghețar, să se plimbe cu bicicleta pe Valea Zillertal din apropiere și nu numai.

De asemenea, Hintertux are o mulțime de restaurante excelente, care îți vor potoli foamea după orele petrecute pe pârtie.

Zermatt, Elveția

Una dintre cele mai căutate destinații de vară pentru schi este stațiunea Zermatt din Elveția, locul perfect pentru cei care se simt cel mai bine aproape de zăpadă. În total, aici sunt 360 de kilometri de pârtie, însă pe timpul verii nu toate dintre ele sunt deschise. Pentru cei mai curajoși dintre schiori, cei care se pricep, există și posibilitatea de a face heli skiing. Zermatt este deschis tot anul.

Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-vara-la-zapada-5-destinatii-pentru-schi-din-europa-departe-de-canicula

DISTRIBUIȚI