DISTRIBUIȚI

Așa cum probabil ai auzit deja, începând din decembrie 2017, nu mai avem nevoie de viză pentru a călători în Canada. Astfel, pentru că acum poți explora această țară fără niciun fel de restricții, e momentul să te gândești serios la o vacanță de iarnă în Canada. Te așteaptă unele dintre cele mai cool stațiuni de schi pe care o să le vezi vreodată.

Chiar dacă ai ceva de călătorit până în Canada, o asemenea vizită peste Ocean este cât se poate de inspirată, mai ales dacă vrei să vezi cum arată o iarnă adevărată.

Cum călătorești în Canada fără viză

Ca să te poți bucura de o vacanță de iarnă de neuitat, trebuie să știi cum să călătorești în Canada fără viză. În primul rând ai nevoie de un pașaport valid, indiferent care este tipul acestuia (pașaport simplu electronic, pașaport simplu, pașaport temporar, pașaport diplomatic și pașaport de serviciu). Durata maximă de timp pe care o poți petrece în Canada, ca turist, este de șase luni. Desigur, dreptul de a intra în țară nu-ți permite să lucrezi sau să studiezi aici.

De asemenea, ca să poți călătorii în Canada fără viză ai nevoie de Autorizație de Călătorie Electronică, cunoscută și sub numele de eTA. Aceasta este obligatorie pentru toți străinii care intră în Canada pe cale aeriană. Cu alte cuvinte, dacă vii aici cu avionul trebuie să ai această autorizație. Taxa pentru a obține eTA este de 7 dolari canadieni, iar autorizația este valabilă pentru 5 ani. Aplicația se face online, iar de cele mai multe ori cererea este aprobată în doar câteva minute. Mai multe detalii despre eTA găsiți aici.

Atenție! Posesorii unei vize pentru Canada obținută anterior, pot să călătorească în această țară fără eTA.

Vacanța în Canada: Revelstoke Mountain Resort

Acum că am vorbit despre cum să călătorești în Canada fără viză, acum e momentul să vorbim și despre super destinațiile de iarnă care te așteaptă aici.

Prima dintre ele este Revelstoke Mountain Resort, o alegere excelentă pentru cei care iubesc sporturile de iarnă. Deși există pârtii și pentru începători, resortul este mai potrivit pentru cei au experiență. Cu toate acestea, indiferent că ești începător sau avansat, nu o să te plictisești în această destinație de iarnă din Canada.

Pe lângă pârtiile propriu-zise aici mai există și un parc de distracții de iarnă, un centru pentru copii, plimbări cu sania trasă de câini și multe alte activități de care te poți bucura.


Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-vacanta-la-schi-5-destinatii-de-iarna-din-canada

DISTRIBUIȚI