DISTRIBUIȚI

Niciun alt anotimp nu e mai potrivit decât toamna ca să vizitezi sudul Spaniei. În septembrie și octobrie e încă vremea bună de tricouri și rochițe, turiștii sunt în număr mai mic acum, prețurile scad binișor și poți să găsești un loc decent de cazare chiar și de pe o zi pe alta.


Dacă vrei să ai o vacanță pe cinste în Andalucia, atunci rezervă-ți cel puțin 8 zile, deși două săptămâni e ideal. Începe cu două zile de plajă la Mediterana, în Malaga, unde este și cel mai apropiat aeroport apoi schimbă macazul și mergi spre munți, în Granada, unde te așteaptă cel mai frumos palat – Alhambra. Continuă aventura cu un city-break în minunata Sevilla, mergi la un spectacol de flamenco (într-o cârciumă locală, nicidecum la un spectacol unde se taie bilet la intrare) și cinstește-te cu o carafă de sangria. De aici ia autocarul spre Cordoba și lasă-te purtată pe străduțele spoite în alb visând la poveștile din 1001 de nopți.

Nu se poate să pleci din Andalucia fără să nu fi mers într-un pueblo blanco, iar cel mai nimerit e Ronda, deși e mai degrabă oraș decât sat. Nu pierde vremea prin muzee, fă o tură scurtă de trekking și apoi trage-ți sufletul la unul din numeroasele miraduros. Și la finalul vacanței, dă o fugă și la ocean, pe Costa de la Luz, în Cadiz mai precis, despre care se spune că e cel mai vechi oraș locuit din Europa. Urcă treptele catedralei Santa Cruz de Cadiz și simte mirosul sărat al Atlanticului. A fost o vacanță pe cinste!

Αποτέλεσμα εικόνας για ronda andalucia

Αποτέλεσμα εικόνας για cadiz andalucia


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/destinatii/spania-idei-de-vacanta/vacanta-ca-n-filme-andalucia-spania.html

DISTRIBUIȚI