Acasă Termeni și condiții

Termeni și condiții

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul travelcity.ro

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul „utilizator” al site-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca si „utilizator” prin completarea unui formular de abonare.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

travelcity.ro ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris.

3. Disponibilitatea serviciului

travelcity.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. De asemenea, travelcity.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

5. Limitarea raspunderii

travelcity.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile.

6. Contact

Pentru mai multe informații, reclamații sau sugestii vă rugăm să ne contactați: office@travelcity.ro