DISTRIBUIȚI

Nu știu dacă mulți cunosc acest oraș, dar merită văzut atunci când treceți prin Austria. Salzburg se află la 300 km de Viena, în drumul spre Germania. Chiar dacă nu e cunoscut, acest loc are multe locuri incredibile de vizitat, ce îți vor dezvolta imaginația.

Catedrala Sfântul Rupert și Biserica Franciscană

Fiind la o distanță de 200 de metri una de cealaltă, aceste doua capodopere creștine reușesc să îmbogățească piața centrului vechi din Salzburg. Cele două lăcașuri de cult au aceleași stiluri, dar Catedrala Sfântul Rupertprezintă doua turnuri și o cupolă, pe când Biserica Franciscană, doar un singur turn.

Castelul Hohensalzburg

Fiind unul dintre cele mai vechi castele europene, construcția acestuia a început în 1077. Castelul Hohensalzburgeste prezentat ca un atotvăzător deoarece se află deasupra orașului și servește minunate priveliști panoramice.

Cel mai urât lucru la castel este drumul, dar poate fi un lucru bun pentru amatorii de sporturi deoarece traseul este unul lung. Intrarea în castel costă 30 de euro, meritând toți banii.

Pe lângă minunatele obiective turistice, Salzburg vă poate oferi și locuri pentru relaxare, pentru a degusta o cafea. Exista și câteva locații, unele apropiate de centrul orașului, de unde puteți închiria biciclete pentru a vă face propriul tur.

Citește mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-salzburg-intre-medieval-si-modern

DISTRIBUIȚI