DISTRIBUIȚI

Ai vizitat muzee. Te-ai bucurat de priveliști extraordinare. Ai admirat arhitectura unora dintre cele mai frumoase orașe din lume. Acum ce spui de puțină distracție?
Există locuri în lume care nu te vor fascina doar prin frumusețea lor, ci și prin faptul că de-a lungul anilor s-au transformat în adevărate destinații de party. Luminile colorate, muzica pentru toate gusturile și oamenii prietenoși o să te facă să te îndrăgostești cu siguranță de aceste orașe cu viața de noapte bogată.

Amsterdam

Amsterdam este unul dintre acele orașe din lume pe care orice turist înrăit trebuie să-l vizitezi cel puțin o dată. Aici te așteaptă muzee excelente, priveliști superbe, iar istoria și cultura prind viață la fiecare colț de stradă. Mai mult decât atât însă, Amsterdam este locul perfect pentru cei care doresc să danseze până la răsăritul soarelui. În ultimii ani, în Europa, Amsterdam a devenit una dintre cele mai căutate destinații de party. Acest lucru nici nu este de mirare având în vedere că pe lângă numeroasele baruri, cafenele și cluburi, aici o să găsești aproape mereu câte un festival sau carnaval de stradă.

Dacă îți dorești o vacanță în acest oraș cu viață de noapte bogată, îți propunem să îți planifici vacanța cândva în luna octombrie, atunci când are loc Amsterdam Dance Event, considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din Europa, desfășurat în mai multe cluburi din orașul olandez.

Las Vegas

Celebrul oraș american aproape nu mai are nevoie de nicio prezentare și este probabil cea mai cunoscută destinație de party din lume. Reclamele luminoase, cazinourile înghesuite unele lângă altele și barurile, de la cele luxoase, la cele fără pretenții, le vor atrage cu siguranță privirile celor care vor să se distreze din zori și până în seară.
Cunoscut și sub numele de Orașul PăcatelorLas Vegas este locul unde noaptea aproape că nu se termină și asta pentru că niciun cazinou nu are ceasuri sau geamuri prin care să intre lumina de afară.

Dacă vrei să experimentezi din plin viața de noapte din Las Vegas cel mai bine este să-ți petreci timpul pe The Strip, acolo unde sunt cele mai multe cazinouri, hoteluri și baruri.

Londra

Dacă ești în căutarea unor orașe cu viață de noapte bogată, care să te țină mereu în priză, atunci trebuie să iei neapărat în calcul Londra. Capitala Angliei este locul ideal pentru cei care-și doresc destinații de party care să le oferă de toate. Baruri? Restaurante? Concerte susținute de unii dintre cei mai mari artiști din lume? Festivaluri? Le ai pe toate, în orice zi, în Londra.

În zonele centrale ale capitalei o să găsești pub-uri istorice și baruri șic, cu cocktail-uri delicioase și prestații live. De asemenea, în perioada verii, Londra oferă o varietate de festivaluri pentru cei care iubesc muzica electronică, rock, pop și nu numai. Poți alege dintre Love Festival, British Summer TimeField Day și multe altele. De asemenea, trebuie neapărat să ajungi în Soho sau Camden Market, acolo unde indiferent că e zi sau noapte, distracția este în toi.

Berlin

Berlin are o adevărată cultură și istorie de nightclubbing, iar acest lucru se simte și în prezent. Barurile și cluburile sunt foarte primitoare, iar de cele mai multe ori rămân deschise până când pleacă și ultimii clienți.

În capitala Germaniei o să găsești o mulțime de locuri unde să-ți petreci timpul. Dacă vrei însă să experimentezi și mai mult din viața de noapte a Berlinului trebuie să te duci în unele dintre cele mai populare cluburi din acest oraș. De exemplu, Berghain se numără printre cele mai celebre, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru că nu ai să intri aici din prima. La fel de popular este și Watergate, un adevărat paradis pentru cei care iubesc muzica tehno. Împărțit pe mai multe nivele și având diferite camere, Watergate este locul perfect pentru toți cei care iubesc destinațiile de party.

New York

New York este supranumit și orașul care nu doarme niciodată și… acesta este adevărul. Faimoasa metropolă americană este o adevărată destinație pentru petrecăreți, oferind mii de baruri, cafenele, restaurante, cluburi, arene și hale pentru concerte. În orice zi din an, în New York poți să vezi câteva trupe sau artiști de talie mondială sau să te distrezi pe cinste la un show de stand-up susținut de unii dintre cei mai îndrăgiți comici.

Așa cum spuneam, fiind vorba despre orașul care nu doarme niciodată aici o să găsești și o mulțime de festivaluri și carnavaluri cu prestații live de toate felurile. Nu uita că New York nu înseamnă doar Manhattan. Există o mulțime de alte cartiere șic care oferă o gamă largă de cluburi, baruri și restaurante, unde distracția și voia bună continuă până dimineața.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-7-orase-cu-viata-de-noapte-agitata-pentru-petrecaretul-din-tine