DISTRIBUIȚI

În urmă cu ceva ani mi se părea o super fiță să vrei să stai la un hotel chiar pe malul mării și cu plajă privată – „cât de greu o fi să faci câțiva pași până la mare și cât de arogant să fii să nu vrei să împarți nisipul cu restul turiștilor?„, mă gândeam eu atunci. A trebuit să treacă ceva timp și să apară un omuleț în familie ca să-mi schimb total optica, acum primul lucru pe care vreau să îl știu despre hotelul unde urmează să îmi petrec câteva zile de vacanță sau un weekend doar este cât de aproape e de mare și de plajă. Zornitza Sands & Spa e chiar pe malul mării și are și plajă privată așa că ne-am făcut bagajele și-am evadat câteva zile din canicula din București.

Review pas cu pas

Esențial la hotel

Sunt câteva lucruri pe care le urmăresc când merg în vacanță și de care încerc să țin cont atunci când fac o rezervare:

  • Wifi gratuit în cameră ×
  • Fructe la micul dejun  √
  • Cameră cu vedere la mare √
  • Plajă privată √
  • Cafea bună la micul dejun √
  • Aproape de plajă √

CAMERA în care am stat a avut o super vedere la mare, dacă aș fi fost o persoană matinală aș fi putut să văd în fiecare dimineață răsăritul de pe terasă. Și camera și balconul sunt mai mari decât în mod obișnuit, ai putea chiar să joci prinselea cu copiii, e loc suficient.

Mi-a plăcut mult faptul că mobilierul e simplu, cu mult spațiu de depozitat în șifonier și pe polițe iar paturile și fotoliul de 2 locuri au fost super confortabile. În plus, furnizează gratuit prosoape special pentru plajă, care pot fi schimbate zilnic la echipa de la piscină sau de pe plajă.

BAIA nu este foarte mare dar nici nu vei face un atac de panică din cauza spațiului prea mic, pe mine m-a cucerit cu cele 2 oglinzi și cu sărurile de baie care miroseau divin – oferite alături de șampon, săpun și balsamul de păr.

  • Nu mi-au plăcut prosoapele pentru că nu mai erau deloc pufoase și se subțiaseră și nici lipsa prizei pentru aparatul de ras (e pentru prima dată când nu găsesc priză într-o baie de hotel).


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/idei-de-vacanta/plaja/review-hotel-zornitza-sands-spa-vacanta-zen-la-sveti-vlas.html