DISTRIBUIȚI

Este al doilea an consecutiv când, după mulți ani de trecut granița vara, alegem să mergem pe litoralul nostru la mare. PEntru că sezonul ăsta nu putem pleca în vacanță decât în weekenduri, odată cu jumătate din Românie, îmi aleg cu grijă destinațiile și încerc să cântăresc foarte bine raportul timp petrecut pe drum versus vacanță la fața locului. Motiv pentru care nordul litoralului (dar nu Mamaia) mi se pare cea mai bună alegere pentru o familie cu copil mic care pleacă din București vineri după-amiază și se întoarce duminică, când toate drumurile spre casă sunt semi-blocate.

Nu mai fusesem niciodată în Eforie Nord, în copilărie părinții mă duceau la Neptun așa că nu știam la ce să mă aștept și nici nu m-am dat peste cap să cercetez prea mult situația. În definitiv, tot litoralul nostru  jalnic, mi-am spus așa că am avut grijă ca hotelul ales să ofere opțiunea celor 3 mese de peste zi, să nu fim nevoiți să căutăm disperați un restaurant sau o terasă cu mâncare decentă; un hotel aproape de plajă și care să aibă câteva facilități pentru copii. Și-am plecat la Hotelul Europa by Ana Hotels.

Review pas cu pas

Esențial la hotel

Sunt câteva lucruri pe care le urmăresc când merg în vacanță și de care încerc să țin cont atunci când fac o rezervare:

  • Wifi gratuit în cameră  
  • Fructe la micul dejun 
  • Cameră cu vedere la mare 
  • Plajă privată 
  • Cafea bună la micul dejun 
  • Aproape de plajă 

CAMERA are dimensiuni obșnuite pentru un hotel de 4 stele însă marele plus este vederea catre mare, catre plaja, catre piscina si gradina. Fara supliment, fara cereri speciale – absolut toate camerele hotelului au parte de acelasi view dupa care ravneste fiecare turist cand merge la mare, pentru ca nu prea placut sa iesi pe balcon si sa vezi o parcare sau sa dai nas in nas cu vecinii de la alt hotel.

Si patul e un mare plus – e atat de lat incat desi cerusem initial un patut de bebe in camera, pentru ca nu a fost gata cand am ajuns noi, nu am mai insistat pentru el: am avut suficient loc toti 3 si mai era loc de inca un copil marisor.

Camera are wifi gratuit, halate si papuci de baie, uscator pentru costume de baie si prosoape pe balcon.

BAIA e destul de spatioasa, prosoapele sunt pufoase si mi-au atras atentia doua detalii: covorasul antiderapant pentru cada, pe care eu il gasesc foarte util si sampoanele bio pe care le-am regasit printre produsele cosmetice.

IMG_7819


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/idei-de-vacanta/plaja/review-hotel-europa-eforie-nord-zen-total-de-la-cel-mai-mic-la-cel-mai-mare.html

DISTRIBUIȚI