DISTRIBUIȚI

Sf. Paul este un oraș mic din estul Canadei care, la prima vedere, nu prea ar putea ieși cu nimic în evidența. Spunem la prima vedere pentru că micuța așezare este dotată cu primul aeroport din lume destinat în mod oficial aterizării OZN-urilor. Construit în 1967 pentru a sărbători centenarul Canadei, structura de beton neobișnuită de 130 tone a devenit o atracție turistică pe cât de inedită pe atât de interesantă; evident, cel puțin până în prezent, platforma nu a fost folosită de niciun obiect zburător neidentificat.

Vizitatorii din altă lume care ar ateriza aici ar putea vedea o hartă a Canadei și ar putea deschide o capsula a timpului care conține mai multe obiecte reprezentative pentru omenire. Există și un panou pe care se poate citi, în limba engleză: „Călătoria în spațiu este sigură pentru toate ființele intergalactice, toți vizitatorii Pământului sunt bineveniți pe acest teritoriu”.

În anii 1990, în zonă a fost deschis și un mic muzeu care conține câteva sute de fotografii și indicii cu privire la fenomenul OZN, iar anual aici se desfășoară o conferință internațională în care se dezbat ultimele descoperiri din acest domeniu.


Sursă: http://www.cunoastelumea.ro/

 

DISTRIBUIȚI