DISTRIBUIȚI

Atunci când zici Africa, te gândești la savane, peisaje exotice, animale sălbatice, safari, apusuri uimitoare și caniculă, deci sub nicio formă nu ți-ai imagina faptul că în Africa s-ar putea găsi pinguini, care sunt asociați cu zăpadă și temperaturi scăzute. Totuși, pe o plajă din Africa de Sud, de lângă Cape Town, simpaticele animăluțe au creat o colonie, care a devenit o atracție turistică inedită.

Pinguinii care stau la plajă

Boulders Beach este o plajă izolată, cu nisip și pietre, situată în Peninsula Cape, care este faimoasă pentrucolonia de pinguini africani, adunați aici încă din 1982. Această regiune este un loc extrem de rar de pe planetă, unde poți admira cele mai adorabile păsări, de aproape. Cercetătorii spun că la început a fost o singură pereche de pinguini, care a ajuns exact aici pe plajă. Și ceilalți le-au urmat calea celor doi „rebeli” și acum s-a ajuns la o colonie de aproape 3.000 de păsări, din cele în jur de 26.000 de perechi prezente în lume.

Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-locuri-incredibile-plaja-cu-pinguini-din-cape-town-africa-de-sud

DISTRIBUIȚI