DISTRIBUIȚI

Te gândești să faci o călătorie în America Latină, dar nu știi ce obiective ar trebui să ai în vizor? Nu-ți face probleme, noi suntem aici ca să te ajutăm Laughing! Ți-am pregătit o listă cu locuri minunate, care cu siguranță o să fie pe placul tău. Iată ce să vizitezi în America Latină.

Ce trebuie să știi despre America Latină

Când vorbim despre America Latină ne referim la țările care ocupă America de Sud, America Centrală, partea sudică a Americii de Nord și Arhipelagul Antilelor.

Înainte să pleci la drum asigură-te că știi care sunt condițiile de călătorie impuse de țara sau țările din America Latină pe care vrei să le vizitezi. Pentru multe dintre ele ai nevoie de viză.

Copacabana, Rio de Janeiro

Una dintre cele mai importante atracții turistice din America Latină este Copacabana din Rio de Janeiro(Brazil). Acest „bairro” (cartier) atrage anual sute de mii de vizitatori, ceea ce nu este de mirare având în vedere frumusețea locului. Copacabana oferă o mulțime de cafenele, magazine sau restaurante pentru toate gusturile. Te poți plimba în voie pe faleza de mozaic alb și negru, admirând peisajul excelent.

Plaja de aici este minunată și nu este doar pentru admirat. Astfel, turiștii pot sta nestingheriți la plajă, pot să înoate în apele albastre, iar copiii se pot distra.

Dacă ajungi în Copacabana poți să faci o plimbare și până la Copacabana Palace, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Brazilia, care a găzduit de-a lungul anilor celebrități din toată lumea și membrii ai familiilor regale. De asemenea, impunătoarea clădire este considerată monument național.

În Rio de Janeiro mai poți vizita Statuia Cristo Redentor, Parcul Național Tijuca, Escadaria Selaron, Biserica Sao Bento și nu numai.

Medellin, Columbia

Deși ai crede că Bogota, capitala Columbiei, este orașul pe care trebuie neapărat să-l vizitezi, noi îți propunem să-ți îndrepți atenția către Medellin. Promitem că nu o să regreți!

Medellin are o istorie recentă destul de interesantă. În anii 90, acest oraș era considerat unul dintre cele mai periculoase din lume. Ei bine, în prezent lucrurile stau cu totul altfel. Nu numai că Medellin și-a „curățat” numele, dar a devenit una dintre cele mai populare atracții turistice din America Latină. Mai mult, în 2013, a primit titlul de „cel mai inovator oraș de pe planetă”, din partea publicației The Wall Street Journal.

Cel de-al doilea oraș ca dimensiune din Columbia îmbină perfect arhitectura nouă, cu cea veche, lucru pe care o să-l vezi atunci când te plimbi prin oraș.

Trebuie neapărat să vizitezi Pueblito Paisa, un muzeu viu care te va purta în trecut, pentru a experimenta viața rurală din regiunea Antioquian. Practic vorbim despre un sat în oraș, cu un șarm aparte. O să-ți placă să vizitezi căsuțele de aici și micuțul centru.


Citește mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-ghid-pentru-incepatori-ce-sa-vizitezi-in-america-latina

DISTRIBUIȚI