DISTRIBUIȚI

Vrem să mergem în Croația cu bebe„, îmi anunțam eu prietenii cu ceva timp în urmă, moment în care au sărit cu toții să mă convingă să nu care cumva să comit acest gest necugetat, o să regret toată viața mea, o să-mi stric bunătate de vacanță dar, vai, cum de nu știu că dintre toate relele lumii cel mai rău este să mergi în Croația cu un copilaș.

Între timp am fost în Croația mai mult de 3 săptămâni, a fost fantastic – mulțumesc frumos, poate am fost eu norocoasă dar toate locurile pe unde am ajuns sunt super child friendly . Prima dovadă, hotelul în care am stat lângă Zadar, un complex uriaș construit special pentru familiile cu copii, un loc unde părinții au rol doar de însoțitori, copiii sunt VIPs. Are și un nume sugestiv – Family Hotel Diadora, e la doar câțiva kilometri distanță de Zadar și face parte din grupul de hoteluri austriece Falkensteiner.

Cum ajungi la hotel

Cum spuneam, hotelul e la câteva minute cu mașina de Zadar (12 km), la ieșirea din satul pescăresc Petrčane. De la ieșirea din Zadar sunt mai multe indicatoare către toate hotelurile grupului, căci sunt mai multe în zonă, Family Hotel Diadora este dedicat copiilor.

Hotelul este într-o zonă privată, cu barieră și are parcare subterană gratuită.

Primele impresii

Încă înainte să intru în hotel mi-am dat seama că am făcut o alegere excelentă, pe ușa de la intrare sunt lipite toate certificatele de excelență primite de la TripAdvisor în ultimii ani, semn că mai toți turiștii care au venit aici au fost mulțumiți. Am aruncat și eu o privire pe review-urile lor și am observat că cei mai mulți revin an de an.

Copiii sunt tratați regește aici, așa cum Pământul se învârte în jurul Soarelui, tot așa angajații hotelului par să facă tot posibilul să-i mulțumească pe deplin. Asta se vede chiar de la recepție, unde micuții au scări pe care să se urce să poată vorbi cu personalul ori de câte ori e nevoie. Și primesc bomboane gumate moi, planșe de desenat și creioane colorate – așa, ca un mic „welcome gift”.

Hotelul este imens, are 250 de camere, dispuse în mai multe corpuri și deși e un du-te-vino permanent, nu am avut nicio clipă impresia de aglomerație (hotelul are plin ochi la jumătatea lui mai), poate și pentru că sunt mai multe lifturi.

Ce mi-a plăcut cel mai mult

Sunt atât de multe lucruri care mi-au plăcut la Family Hotel Diadora că nici nu știu cu ce să încep. E clar că e un hotel croit pentru a satisface orice nevoie îți trece în cap pentru o familie cu copii, inclusiv bebeluși mici-mici.

Camera. Am găsit în cameră 2 sticle mici de apă și două sacoșe cu papuci, prosoape de plajă și halate pe care să le folosim pe toată perioada șederii noastre la hotel (am văzut că și copiii mai mari primesc).

Am avut o suită, cu 2 camere (una cu pat dublu pentru adulți și una cu 2 paturi single pentru copii) și un living generos cu canapea, birou și TV și tot aici a fost pus și pătuțul de bebe (gratuit). La intrare e și o încăpere închisă (un mic hol să-i spunem), cu mai multe rafturi și cuiere, pentru depozitarea bagajelor.


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/idei-de-vacanta/croatia-recomandare-hotel-in-zadar-falkensteiner-family-hotel.html