DISTRIBUIȚI

Te-ai gândit cum e să vezi lumea de la bordul unui vas de croazieră? Pentru cei care sunt interesați să trăiască o astfel de aventură pe mare avem câteva propuneri interesante: de la călătorii exotice, la cele de lux și până la cele care te duc la capătul lumii, ca să faci cunoștință cu pinguinii. Iată care sunt cele mai interesante croaziere.

7 zile de vis pe Marea Mediterană – MSC Costa Pacifica

Cei care vor să se bucure de o croazieră pe Mediterană, timp de o săptămână, sunt invitați să urce la bordul navei Costa Pacifica. Vasul va pleca pe 26 septembrie 2017 din Barcelona (Spania) și va trece prin: Sardinia(Italia). Marseille (Franța), Roma (Italia), Savona (Italia) și Valencia (Spania).

Costa Pacifica oferă cabine frumos aranjate, restaurante, spa, piscină, cazino, cinematograf, bar, club și multe altele. Ofertele pentru croazieră încep de la 1.247 de euro, în preț fiind inclusă cazarea pentru două persoane.

Cu toată puterea înainte din Miami până în Jamaica – Carnival Sensation

Pentru cei care sunt interesați de o croazieră exotică, cinci nopți de vacanță în Caraibele de Vest sunt o variantă excelentă. Vasul Carnival Sensation, pleacă pe 31 iunie 2017 din Miami (Florida – SUA) și merge pe traseul: Grand Caymnan (Insulele Cayman), Ocho Rios (Jamaica). La bordul navei există o mulțime de activități dintre care se poate alege, pasagerii fiind invitați la restaurante și baruri, jocuri, parc acvatic, club, cazino, comedy club, circ, concerte și multe altele.

Pentru cinci nopți de croazieră în Caraibele de Vest prețurile încep de la aproximativ 1.215 euro, pentru două persoane.

Descoperă Asia într-o croazieră de lux – Quantum of the Seas

O variantă interesantă de croazieră exotică pentru anul acesta te poartă prin Asia de Sud. Curioșii sunt invitați să urce la bordul vasului Ovation of the Seas, care pleacă pe 17 octombrie 2017 din Hong Kong (China) și trece prin Chan May (Vietnam) și Nha Trang (Vietnam). Croaziera durează șase zile. La bordul navei te așteaptă: restaurante, baruri, spa, piscină, simulator sky-diving și nu numai.

Dacă îți face cu ochiul o astfel de aventură pe mare atunci trebuie să pui de-o parte aproximativ 1.660 de euro, în preț fiind inclusă cazarea pentru două persoane.

Călătorie în jurul lumii la bordul unuia dintre cele mai faimoase vase din lume – Queen Mary 2

Dacă vrei să pleci într-o călătorie spectaculoasă, care te va purta în jurul lumii, timp de aproape jumătate de an, atunci croaziera de lux la bordul vasului Queen Mary 2 este recomandată. Nava va pleca din portul New York, în data de 3 ianuarie 2018, urmând să treacă prin: Southampton, Madeira, Tenerife, Walvis Bay, Cape Town, Port Elizabeth, Reunion, Mauritius, Fremantle, Busselton, Adelaide, Melbourne, Kangaroo Island, Melbourne, Sydney, Doubtful Sound, Dusky Sound, Milford Sound, Dunedin, Akaroa, Wellington, Tauranga, Auckland, Bay Of Islands, Sydney, Brisbane, Airlie Beach, Darwin, Bali, Singapore, Bandar Seri Begawan, Phu My, Hong Kong, Nha Trang, Singapore, Port Kelang, Penang, Langkawi, Phuket, Colombo, Cochin, Muscat, Dubai, Aqaba, Port Said, Suez, Suez Canal, Limassol, Messina Strait, Napoli, Civitavecchia, Barcelona, Cadiz și înapoi la New York. Călătoria se încheie pe 17 mai.

Cea mai bună variantă de plecare pentru turiștii români ar fi din Portul Southampton (Anglia), pe 10 ianuarie. Debarcarea se face în același loc, pe 10 mai, după 120 de zile de călătorie. Queen Mary 2 propune o croazieră de lux, oferind: camere de cinci stele, restaurante excelente, planetariu, cea mai mare bibliotecă pe apă, spectacole de teatru, serate, baruri, cazino, cinematograf, concerte, activități pentru copii, spa și chiar un hotel pentru câini.

Fiind vorba despre o croazieră de lux și de o călătorie de 120 de zile, costurile sunt pe măsură. Astfel, pentru varianta de plecare și sosire în Southampton, ratând vizita la New York, prețurile de booking pornesc de la 17.750 de euro pentru o persoană. Desigur, costurile pot varia în funcție de portul de plecare și de durata călătoriei.

Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-croaziere-de-vis-descopera-lumea-pe-mare

DISTRIBUIȚI