DISTRIBUIȚI
Mereu revenim din locuri de poveste pe care pur și simplu le lăsăm în urmă și devin amintiri sau povestiri pentru familie, colegi și prieteni. Astăzi ne punem o altă întrebare, anume, cum ar fi să locuiești într-un oraș de basm?

Mihaela locuiește în Alberobello și astăzi ne povestește despre cum este să locuiești aici, împreună cu o serie de ponturi despre locuri de vizitat și activități în Alberobello, ponturi ce cu siguranță te pot ajuta să ai o vacanță perfectă în micuțul orășel de poveste.

Cum ai ajuns sa locuiești într-un oraș de poveste ca Alberobello?

Mihaela: În 2006, pe vremea când aveam doar 10 ani, părinți mei au decis ca eu si cei doi frați ai mei sa venim aici, in Alberobello, pentru un trai mai bun. Tatăl meu lucrează în constructii, renovează renumitele locuințe tradiționale Trulli.

Cu ce te ocupi?

Mihaela: Studiez în Bari, iar în toamnă voi începe al doilea an de facultate în Stiințe Politice și Relatii Internaționale. În timpul liber dau o mână de ajutor la magazinul de suveniruri a prietenului meu, activitate ce îmi permite să întâlnesc și să stau în contact cu turiștii. De 2-3 ani încoace, Alberobello a început să fie vizitat și de turiști români, iar când aud vorbind limba română nu pot ezita să vorbesc cu ei, să-i invit să viziteze terasa magazinului și să le povestesc istoria acestui loc minunat.

Citeste mai mult: https://aventurescu.ro/cum-e-sa-locuiesti-intr-un-oras-de-poveste-alberobello/

DISTRIBUIȚI