DISTRIBUIȚI

Nimic nu se compară cu sărbătorile de iarnă în Londra. Capitala engleză știe exact cum să se bucure de magia Crăciunului și îndată ce londonezi își pun deoparte costumele de Halloween, străzile orașului sunt invadate de milioane de beculețe sclipitoare.

În acest an, luminile de Crăciun s-au aprins cu mare fast în 7 noiembrie pe Oxford Street, eveniment spectaculos găzduit de cântăreața Rita Ora. Astfel, Londra a dat startul sezonului sărbătorilor de iarnă, devenind și una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din întreaga lume. Bineînțeles, la atmosfera deosebită contribuie și nenumăratele târguri de Crăciun care au fost deja amenajate spre deliciul locuitorilor și vizitatorilor deopotrivă.

Majoritatea târgurilor de Crăciun din Londra rămân deschise până în primele zile ale Noului An și le oferă curioșilor spectacole incredibile, preparate delicioase și mult vin fiert și punci care îi ajută să suporte mai ușor frigul de decembrie.

Dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă pe străzile din capitala engleză, iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra.

Winter Wonderland

De sărbători, cel mai vesel și impresionant loc din Londra se află în inima parcului Hyde. Este vorba despre Winter Wonderland, o celebrare epică a tot ce are legătură cu sărbătorile de iarnă. La Winter Wonderland din Hyde Park vei găsi un târg de Crăciun, multe atracții colorate, tobogane gigant și roate înalte din vârful cărora poți admira tot orașul. Pasionații de patinaj au la dispoziție un patinoar uriaș, în timp ce prichindeii pot să-l viziteze pe Moș Crăciun în grota lui. Poți petrece o zi întreagă în acest loc magic și tot nu vei reuși să descoperi toate minunățiile de aici. Pofticioșii se pot delecta cu bunătăți de iarnă, deserturi și gustări, dar și cu mult vin fiert.

În acest an Winter Wonderland găzduiește și o serie de spectacole noi, precum Magic Ice Kingdom Deep Sea Adventure, cu sculpturi din gheață și zăpadă, un sat alpin, cu cabane pentru karaoke, și Cenușăreasa pe Gheață. De asemenea, cele mai îndrăgite spectacole din anii anteriori, precum Zippos Christmas Circus și The Sooty Christmas Show se vor regăsi din nou în programul de la Winter Wonderland.

Orar Winter Wonderland

Winter Wonderland se deschide oficial în 17 noiembrie la ora 17 și își va închide porțile în prima zi din 2018.

  • zilnic: 10 – 22
  • 25 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Winter Wonderland

Intrarea la Winter Wonderland este gratuită, dar pentru anumite spectacole va trebui să plătești pentru bilet.

Christmas in Leicester Square

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra este cel organizat în Leicester Square. Aceasta este cea de-a doua ediție a Christmas in Leicester Square și în acest an vei putea să te bucuri de zeci de căsuțe cu produse hand made, preparate delicioase, vin fiert și punci, precum și multe, multe decorațiuni de Crăciun. Cei mici îl pot vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui, iar în Spiegeltent (un cort special) se organizează tot felul de spectacole de sezon, pentru adulți și copii deopotrivă.

Orar Christmas in Leicester Square

Christmas in Leicester Square se deschide oficial în 10 noiembrie și își va închide porțile în 6 ianuarie 2018.

  • luni – vineri: 12 – 22
  • sâmbătă – duminică: 10 – 22
  • 25 și 26 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Christmas in Leicester Square

Intrarea la Christmas in Leicester Square este gratuită, dar va trebui să achiziționezi un bilet pentru diferite spectacole și căsuța lui Moș Crăciun.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-frumoase-targuri-de-craciun-din-londra