DISTRIBUIȚI
Wild beautiful beach with turquoise water in Vourvourou, Sithonia, Greece

Grecia este renumită pentru plajele sale, poate cele mai frumoase din Europa. Deși faimoase sunt cele de pe insule, cele mai frumoase plaje din Grecia continentală pot rivaliza de la egal la egal cu acestea.

Sarakiniko, lângă Parga

Plaja Sarakiniko este la 12 km de Parga, lângă satul Agia și este genul de plajă pitorească. Este extrem de liniștită, cu mulți măslini, fiind acoperită atât de pietre, cât și de nisip. În zonă se găsesc și câteva taverne unde vă puteți delecta cu specialități tradiționale grecești. Apa este turcoaz, perfectă pentru bălăcit.

Valtos Beach, Parga

Valtos Beach este una dintre cele trei plaje din Pargă, alături de Lichnos și Krioneri –  toate foarte frumoase.  Însă Valtos este genul de plajă paradisiacă, ce îți rămâne în minte multă vreme după ce vacanță s-a terminat.  Este amenajată într-o zonă plină de viață din Pargă, cu magazine, baruri și restaurante și are absolut … de toate! Poți să te dai cu jetsky-ul, cu parapanta, cu canoe, poți face snorkeling, windsurf, pescuit.

Voidokilia, Peloponez

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, Voidokilia, din zona Peloponez, are și o istorie specială: se spune că la ea s-a referit Homer în scrierile sale. Nisip fin, apă cristalină, apusuri de poveste – toate acestea vă așteaptă la Voidokilia.

 Papa Nero, Pelion

Plaja Papa Nero este o oază de relaxare, aflată în apropierea orașului Agios Ioannis din Grecia continentală. Este frecventată mai mult de localnici. O parte e amenajată cu șezlonguri și umbreluțe, iar alta este lăsată “sălbatică”, pentru cei care o preferă așa.

Assa Maris, Sithonia

Undeva între Sithonia și Athos se află una dintre cele mai impresionante plaje din Grecia continentală: Assa Maris, aflată în cadrul unui resort all inclusive. Nisip fin și auriu întins pe o plajă lungă și curată te așteaptă în acest loc superb.


Citeste mai mult: https://life.ro/cele-mai-frumoase-plaje-din-grecia-continentala/

DISTRIBUIȚI