DISTRIBUIȚI

Vulcanul Aogashima, Japonia

Aogashima este o insulă vulcanică în Marea Filipinilor. Insula este situată la aproximativ 350 km la sud de Tokyo. Este cea mai sudică şi izolată insulă din arhipelagul Izu.

Petra, Iordania

Petra este un oraş istoric în provinicia sudică Ma’an din Iordania. Oraşul este renumit prin arhitectura sa şi sistemul conductelor de apă. Petra mai este denumit Oraşul Roz datorită culorii pietrei din care este sculptat.

Lacul Hillier (lacul roz), Australia de Vest

lacul Hillier este un lac salin la marginea insulei Middle Island, cea mai mare dintre insulele şi insuliţele care alcătuiesc Arhipelagul Recherche de la coasta de sud a Australiei de Vest.

Lacul este renumit prin culoarea sa roză. Culoare care se presupune că se datorează unicului organism care locueşte în el numit, Dunaliella salina. O altă ipoteză susţine că culoarea roz se datorează bacteriilor halofile roşii din crustele de sare.

Chittorgarh Fort, India

Fortul Chittorgarh este unul din cele mai mari fortăreţe din India şi probabil una din cele mai grandioase din statul Rajasthan. Este declarat ca loc din Patrimoniul Mondial. Cetatea este cunoscută mai mult sub denumirea de Chittor, a fost cândva capitala regiunii Mewar şi în prezent este situată în oraşul Chittorgarh.

Citeste mai mult: http://inbors.com/cele-mai-frumoase-locuri-din-lume/#ixzz4fY0u7Ua7

DISTRIBUIȚI