DISTRIBUIȚI

Care și unde sunt cele mai frumoase drumuri din lume? Iată clasamentul celor mai spectaculoase șosele de parcurs cu mașina, motocicleta sau bicicleta, admirând peisaje fantastice și incredibile!
Muzica la maxim, companie bună și libertate. Haideți să traversăm împreună cele mai frumoase drumuri din lume pe o călătorie „on the road”. Bineînțeles, începem cu un drum românesc care merită pe deplin primul loc în clasamentul nostru:

1 – Transalpina, România

Cea mai faimoasă rută alpină a României, care se întinde de-a lungul Carpaților. De-a lungul drumului puteți admira lacurile glaciare fascinante. Atinge cea mai înaltă altitudine de 2.145 de metri pe Pasul Urdele din Munții Parâng și este cel mai abrupt drum din țara noastră.

2 – Route 66, Statele Unite ale Americii

Cel mai cunoscut drum american a devenit sinonim cu libertate și independență în timp. Conduceți din Chicago cu spiritul călătorului on the road și după aproape 4 mii de chilometri veți ajunge pe plaja din Santa Monica pentru a contempla Oceanul Pacific.

3 – Highway 1, Statele Unite ale Americii

O frumoasa autostrada pitorească care se întinde de-a lungul coastei Pacificului din California. Drumul trece în zone foarte importante din America, cum ar fi Los Angeles și San Francisco.

4 – Snaefell Mountain Road, Regatul Unit

Acest drum este circuitul rutier în care se desfășoară Tourist Trophy și Manx Gran Prix, una dintre cele mai vechi curse de motociclete. Pista are peste 200 de curbe.

5 – Atlantic Ocean Road, Norvegia

Insulele și rocile sunt conectate prin mai multe drumuri, viaducte și poduri, pentru a crea o panoramă unică: aceasta este Atlantic Road din Norvegia, proiectat inițial ca o cale ferată.

Citește mai mult: https://injurullumii.info/cele-mai-frumoase-drumuri-din-lume/

DISTRIBUIȚI