DISTRIBUIȚI

Când vine vorba despre destinații pentru luna de miere ai o mulțime de variante dintre care să alegi. De aceea am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare locuri pe care într-adevăr merită să le vizitezi împreună de persoana iubită.

Destinații romantice: Bora Bora, Polinezia Franceză

Bora Bora este una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere. Nici nu e de mirare, având în vedere că minunata insulă este un paradis cu ape cristaline și peisaje incredibile, o adevărată oază pentru cei care vor să se relaxeze.

Destinații romantice: Paris, Franța

Paris și-a câștigat de mult titlul de cel mai romantic oraș din lume, așa că nu e surprinzător că se numără printre cele mai căutate orașe pentru luna de miere. Capitala Franței este locul perfect pentru cuplurile care vor să aibă la îndemână o mulțime de atracții turistice.

Astfel, dacă ești în căutare de destinații romantice, Paris este o variantă excelentă.

Plaje idilice: Aruba

Dacă vrei o lună de miere perfectă atunci ar trebui să iei în calcul varianta unei destinații exotice precum Aruba. Pe lângă plajele excelente, insula oferă o mulțime de atracții turistice pentru cupluri. Astfel, poți vizita muzee, să faci o vizită la ferma de fluturi sau la Arikok National Park.

Plaje idilice: Rio de Janeiro, Brazilia

Plaje minunate în oraș, peisaje pe care nu o să le uiți niciodată și o mulțime de atracții turistice dintre care poți alege. Așa poate fi descris, pe scurt, Rio de Janeiro, unul dintre orașele pentru luna de miere pe care poți să îl alegi cu încredere.

Rio de Janeiro oferă o mulțime de obiective ce pot fi explorate, în timp ce plajele de îndeamnă la relaxare.


Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-frumoase-destinatii-pentru-luna-de-miere

DISTRIBUIȚI