DISTRIBUIȚI
Beautiful beach and boat in Paleokastritsa, Corfu island, Greece

Corfu este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, renumită pentru plajele sale cu priveliști spectaculoase, nisip fin și ape turcoaz. Iată care sunt cele mai bune plaje din Corfu:

Paleokastritsa

Una dintre cele mai faimoase plaje din Corfu, Paleokastritsa, este vizitată anual de milioane de turiști. Lcalizată în nord-estul insulei, Paleokastritsa este renumită pentru apa sa rece și cristalină, de un turcoaz fascinant. Cu siguranță, este o plajă pe care nu trebuie să o ratezi în vacanța ta în Corfu.

Sidari

Plaja Sidari este localizată pe coasta de nord a insulei, se întinde pe o arie vastă și este extrem de ofertantă, mai ales pentru pasionații sporturilor nautice. Odată ajuns aici, nu trebuie să ratezi vizita la Canal D’ Amour.

Ipsos

Plaja Iposos este una dintre cele mai populare din Corfu, fiind preferată de turiști pentru că aici găsesc cam tot ce au nevoie pentru o vacanță relaxantă. Este o zonă plină de hoteluri, restaurante, beach baruri, iar pasionații de sporturi nautice sunt încântați de ce oferă locul.

Agios Gordios

Dacă ești iubitor de natură, atunci plaja Agios Gordios este perfectă pentru tine! Este o plajă largă, localizată în sud-vestul insulei, înconjurată de o mulțime de copaci.

Glyfada

Dacă ești genul petrecăret, Glyfada este plaja pe care nu trebuie să o ratezi. Petrecerea pe plaja ține de dimineață până ce apune soarele.

Kontogialos

Plaja Kontogialos este localizată lanfa Glyfada și este considerată una dintre cele mai impresionante din Corfu. Apusurile de soare văzute aici sunt de o frumusețe răpitoare. De asemenea, e o plajă preferată de familiile cu copii, pentru intrarea lină în apă.


Citeste mai mult: https://life.ro/cele-mai-bune-plaje-din-corfu-unde-mergem-vara-asta-in-vacanta/