DISTRIBUIȚI

Ai în plan să pleci într-o călătorie de vis, însă nu știi când să mergi în vacanță? Nicio problemă! Noi îți arătăm când și unde să pleci. Pentru ca totul să fie mai ușor pentru tine îți spunem care este cea mai ieftină perioadă pentru călătorii. De asemenea, îți împărtășim și care sunt perioadele în care să pleci în vacanță în principalele destinații turistice din lume, astfel încât să le descoperi toată splendoarea.

Londra

Londra se numără printre cele mai vizitate orașe din lume (37.3 milioane de turiști în 2016), așa că indiferent de perioada pe care o alegi trebuie să te pregătești pentru băi de mulțime, mai ales dacă ai în plan să vizitezi principalele obiective turistice.

Cea mai ieftină perioadă pentru călătorii la Londra

Totuși, cea mai ieftină perioadă pentru a vizita Londra este în lunile ianuarie – februarie și spre finalul toamnei. Deși vremea este destul de capricioasă prețurile sunt ceva mai scăzute. De asemenea, chiar dacă ai crede că iarna turiștii stau departe de capitala Angliei, lucrurile nu sunt deloc așa. Londra este o destinație extrem de populară pentru luna decembrie, turiștii din toată lumea alegând să-și petreacă aici Crăciunul și Anul Nou.

Cea mai frumoasă perioadă pentru călătorii la Londra

Londra este un oraș minunat, iar primăvara este perioada excelentă pentru a-l vizita. O să te poți bucura de parcuri imense cu pomi înfloriți, iar temperaturile ceva mai ridicate o să te îmbie să iei orașul la picior. Prețurile sunt ceva mai ridicate la cazare, însă cu siguranță o să găsești ceva potrivit cu bugetul tău. De asemenea, vara, în plin sezon turistic, costurile o să fie simțitor mai mari.

Amsterdam

Îți plac orașele unde nu te plictisești niciodată? Atunci Amsterdam este o destinație perfectă pentru tine. De ce spunem că o să ai mereu ceva de făcut? Pentru că aici au loc în jur de 300 de festivaluri pe an, deci putem zice că e mereu sărbătoare.

Cea mai ieftină perioadă pentru călătorii la Amsterdam

Cu toate acestea, dacă vrei o călătorie care să nu-ți lase o gaură prea mare în buget, o vacanța la Amsterdamîn timpul iernii este recomandată. Prețurile sunt mai mici, însă dezavantajul este că vremea e cât se poate de instabilă.

Cea mai frumoasă perioadă pentru călătorii la Amsterdam

Când să mergi în vacanță în acest loc excelent? Intervalul aprilie – mai și septembrie – noiembrie este perfect. Atunci numărul turiștilor este mai scăzut, iar temperaturile sunt și ele ceva mai plăcute. De asemenea, o să ai ocazia să experimentezi Amsterdamul ca și localnicii, atmosfera fiind mult mai calmă și relaxată.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-bune-perioade-pentru-a-vizita-principalele-destinatii-turistice-din-lume-partea-a-doua

DISTRIBUIȚI