DISTRIBUIȚI

Lumea este plină de atracții turistice fascinante și locuri minunate, așa că este greu să alegi atunci când îți plănuiești o călătorie.

Așa, o agenție de turism din Marea Britanie a folosit datele de pe TripAdvisor din secțiunea Things to do pentru a întocmi o hartă cu cea mai populară atracție turistică din fiecare țară din lume.

Harta se bazează pe ierarhia întocmită de utilizatorii TripAdvisor. Majoritatea acestor atracții sunt destul de evidente, precum Machu Picchu în Peru sau Cascada Niagara în Canada, altele sunt de-a dreptul surprinzătoare. De exemplu, cea mai populară atracție din Mexic este un muzeu de antropologie. Cât despre cea mai populară atracție turistică din România, aceasta este un castel superb.

Așadar, dacă nu poți alege să vizitezi decât un singur loc în următoarea țară în care ajungi, te poți inspira din această hartă. Iată care este cea mai populară atracție turistică din fiecare țară!

Islanda – Cascada Gullfoss

Irlanda – Parcul Național Killarney

Marea Britanie – Turul Studioului Harry Potter

Grecia – Muzeul Acropolis


Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cea-mai-populara-atractie-turistica-din-fiecare-tara-din-lume-galerie-foto

 

DISTRIBUIȚI