DISTRIBUIȚI

Cetățenii din Fuzhou (China) au posibilitatea de a se delecta cu frumusețile pădurii subtropicale din zonă într-un mod care, până de curând, era imposibil. Mulțumită unui sistem de punți, proiectat să ajungă la o lungime admirabilă, oamenii pot admira frumusețea pădurii de la înălțime, din apropierea vârfurilor copacilor sau chiar de deasupra lor. Fuzhou Forest Walkwayeste un drum pietonal suspendat din care a fost construită, până în prezent, doar o parte.

După finalizarea sa, sistemul de alei suspendate, care seamănă cu spinarea șerpuitoare a unui dragon, va avea o lungime de 19 kilometri. Datorită acestei inedite structuri, vizitatorii vor avea oportunitatea de a admira împrejurimile dintr-o perspectivă deloc obișnuită, iar cetățenii din mediul urban vor avea șansa de a se reconecta cu Natura, prin intermediul lungilor călătorii pe deasupra vegetației bogate.

Orașul Fuzhou (peste 7.200.000 de locuitori) este capitala regiunii Fujian, fiind, totodată, una dintre localitățile urbane cele mai bogate în vegetație din China. Metropola este vestită mai ales prin arborii săi banyan, înșiruiți de-a lungul străzilor. Cărările suspendate oferă o priveliște de vis asupra orașului și a reliefului montan din apropiere. Structura suspendată face posibilă traversarea unor zone până acum inaccesibile ale orașului.


Citește mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/cararile-suspendate-din-fuzhou-china-uimitorul-sistem-de-pasarele-care-face-posibile-plimbarile-pe-deasupra-padurii-structura-va-avea-o-lungime-de-19-kilometri/

DISTRIBUIȚI