DISTRIBUIȚI

Unde vei merge împreună cu perechea ta după ziua nunții? Dragostea plutește în aer în aceste 9 cele mai bune destinații pentru luna de miere!

După încheierea nunții, degustarea tortului și sorbirea șampaniei, tinerii căsătoriți pot pleca în luna de miere.

Dar unde să mergi împreună cu perechea ta? Fie că sunteți iubitori de natură, romantici de modă veche sau devoratori de cultură, veți avea parte de scântei în aceste 9 cele mai bune destinații pentru luna de miere!

Cea mai bună destinație pentru romantici – Maldive
maldives-best-honeymoon-destinations

Acest grup mic de atoli de corali din Oceanul Indian este preferatul îndrăgostiților. Cu ape de un albastru strălucitor, cel mai fin nisip alb și cu stațiuni în care ai parte de tratament regal, Maldivele sunt considerate de mulți ca fiind unele dintre cele mai romantice insule de pe pământ.

Senzația de extraordinar este accentuată de mijloacele de transport. După o aterizare ușoară cu hidroavionul, cuplurile fericite sunt întâmpinate de o Dhoni (barcă de lemn tradițională), care le poartă până la stațiunea de lux aleasă. Maldive este o escapadă atât de frumoasă încât îți este foarte greu să mai pleci.

Cea mai bună destinație pentru îndrăgostiții aventuroși – Oman

have-love-will-travel-the-top-9-honeymoon-destinat-02

Ah, ce loc idilic este Sultanatul Oman! Tăcut, micuț și foarte vechi, cu peisaje acvatice superbe pentru scufundători (litoralul său se întinde pe 2,000 km), plaje numai bune pentru stat la soare (atât pentru oameni cât și pentru broaște țestoase), Oman-ul are chiar mai multe bogății departe de țărm. Pentru îndrăgostiții aventuroși aceasta poate fi una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere.

Explorea peșterilor, alpinism, călărie, și, pentru doritorii de senzații tari, traversarea dunelor de nisip cu mașini 4×4, Oman-ul oferă distracții palpitante, o schimbare binevenită față de serviciile elaborate și decorul opulent din hotelurile sale.

Cea mai bună pentru destinație pentru o lună de miere – Cipru
have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-04

O bijuterie a mării Mediterane, Cipru este destinația ideală pentru mirii care doresc să se aventureze peste mări după ziua nunții. Are de toate – soare tot timpul anului, plaje luxuriante și un cadrul legal simplu și atractiv pentru cuplurile internaționale care doresc să se căsătorească pe malurile cipriote.

Certificatul de căsătorie este în limba engleză și este necesară o scurtă perioadă de ședere, înainte de nuntă, de trei zile lucrătoare. Stațiunile, zborurile și torturile de nuntă sunt mai ieftine aici decât ți-ai imaginat, așa că s-ar putea să-ți mai rămână bani pentru încă o lună de miere.

Cea mai bună destinație pentru luna de miere în familie – Orlando

have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-05

Da, da, știm … când copii vă însoțesc în luna de miere, este foarte important ca ei să fie fericiți. Și cine altul le poate capta mai bine atenția celor mici și poate oferi distracție autentică întregii familii, decât Mickey Mouse, șoarecele cu urechi enorme, care merge și vorbește?

Numai la Disney World există 4 parcuri tematice, 2 parcuri acvatice, 27 hoteluri tematice, zonă de campare, spa-uri și mai mult de atât. O lună de miere la Disney poate că nu este întruchiparea romantismului, dar sigur te va face să zâmbești.

Cea mai bună destinație pentru o întreagă lună de miere – Australia

have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-07Deoarece faci mult timp până să ajungi până în Australia – de oriunde călătorești – ai putea foarte bine să rămâi o lună întreagă. Australia are destule atracții pentru a ține cuplurile din luna de miere ocupate pentru întreaga lună.

Sydney este cunoscut drept orașul cel mai vechi și mai mare din Australia, Melbourne este capitala lor culturală și Perth este destinația preferată a celor din vest, fiind foarte populară acum pentru emigranții care vin din întraga lume, dorind să se aventureze în peisajele naturale de o frumusete incredibilă ale țării.

În partea de est a Australiei, ai linia de coastă luminată de soare (Gold Coast, Sunshine Coast, Fraser Coast), Pădurea tropicală “Gondwana”, Wet Tropics (Pădurile Tropicale Umede) și Marea Barieră de Corali. În Top End (regiunea nordică) se află orașul Darwin și în apropierea sa este Parcul Național Kakadu, care face parte din Patrimonul Mondial Unesco. În Red Centre (regiunea centrală) se află muntele de granit roșu, Uluru, pe care soarele dansează și strălucește, oferind pesaje uimitoare, incredibil de frumoase. Pe scurt, Australia este perfectă pentru explorat. Fă-te pierdut prin sudul Australiei în timp ce afli mai multe despre noua ta iubire.

Cea mai bună destinație pentru voluntariat în luna de miere – Mozambique

have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-09

Nu este deloc neobișnuit pentru cupluri să renunțe la lista lor de cadouri de nuntă și să ceară în schimb donații caritabile. Luna de miere pentru voluntariat este o extensie al acestui lucru, unde cuplurile sunt cele care oferă – cursuri, conservarea mediului, promovarea de proiecte ale comunității – în părți mai puțin dezvoltate ale lumii.

Mozambique are multe proiecte la care poți participa, de la munca de cercetare a rechinilor albi, monitorizarea recifelor de corali la voluntariatul pentru organizații de artă. Este o țară incredibil de înverzită, cu multă natură în care te poți face pierdut împreună cu persoana iubită.

Cea mai bună destinație pentru turiștii ecologiști – Costa Rica

have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-10

Costa Rica, mica țară din America Centrală, care se află între Nicaragua și Panama, este un paradis. Peisajul său este unul foarte variat: de la munți înalți la plaje, păduri tropicale la cele temperate, vulcani la mlaștini.

Având animale și plante tropicale, animale marine care înoată în apele Pacific-ului și a Caraibbe-lor, o lună de miere petrecută în Costa Rica este ceea ce îți dorești dacă îți plac surprizele și aventura.

Cea mai bună destinație pentru devoratorii de cultură – Dubrovnik

have-love-will-travel-the-top-10-honeymoon-destina-11

Pentru îndrăgostiții care iubesc cultura, acest oraș frumos, împrejmuit cu ziduri înalte, are multe de oferit. El stă ferm, cu acoperișurile sale roșii, la capătul de sud al Croației, și privește înspre marea Adriatică strălucitoare.

Biserici, mănăstiri, muzee, palate, piețe și străzi pietruite reușesc să creeze un oraș de poveste. Au festivaluri culturale pe tot parcursul anului – la începutul lunii februarie este sărbătoarea lui Blasiu de Sebastia, sfântul patron al Dubrovnik-ului în aprilie este “Carnival”, un festival de film, și renumitul Dubrovnik Summer Festival în iulie și august.

Cea mai bună destinație pentru o lună de miere scurtă – Paris

have-love-will-travel-the-top-9-honeymoon-destinat-05

Vrei o lună de miere scurtă în care să te încadrezi în buget? Orașul Dragostei este potrivit pentru tine. În Paris, romantismul emană din fiecare piatră de pavaj, și nu trebuie să te străduiești prea mult ca să te îndrăgostești de farmecul său.

Lasă-te purtat de priveliștea și parfumul orașului, mergi de-a lungul Senei, soarbe o cafea sau două într-o cafenea de la marginea drumului, plimbă-te prin Montmarte ținându-te de mână cu noua ta iubire, sau privește în ochii săi sub strălucirea stelelor, în Turnul Eiffel. Bine, ar putea fi un clișeu, dar cu un pic de romantism de modă veche ai parte de niște momente incredibile!

sursa: www.momondo.ro

 

DISTRIBUIȚI