DISTRIBUIȚI

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să faci parte din lumea Game of Thrones acum ai toate șansele să afli. Tot ce trebuie să faci este să-ți pregătești bagajele și să pleci într-o călătorie în Laponia. Aici s-a deschis un hotel Game of Thrones de gheață, unde chiar o să ai impresia că te afli printre White Walkers.

Unde este hotelul Game of Thrones

Dacă vrei să-ți petreci vacanța de iarnă într-un loc inedit, atunci hotelul inspirat din serialul HBO este perfect pentru tine.

Localizat la aproximativ 90 de minute de Helsinki, atracția se găsește în satul turistic Kittila, acolo unde există mai multe construcții din gheață.

Cât costă o noapte la hotelul Game of Thrones din Finlanda

Hotelul are 24 de camere dintre care 10 sunt disponibile pentru șederi de o singură noapte. Pentru un single prețul este de aproximativ 165 de euro pe noapte. Dacă vrei să te bucuri de una dintre camerele mai speciale, unde există sculpturi de gheață cu personajele tale preferate din Game of Thrones, atunci poți ajunge să scoți din buzunar aproximativ 539 de euro pe noapte.

Pe lângă camerele pentru turiști, unde paturile sunt și ele de gheață, în hotel sau în apropierea acestuia mai există un bar, sală de cinema, restaurant, icebar și nu numai.