DISTRIBUIȚI

Cel mai indicat este sa iti rezervi biletulul online pentru ca vei beneficia de un discount de 10%. Daca nu esti prieten cu mediul online, o poti face direct in bus. Plata se poate face cash sau cu cardul.

Atentie, exista mai mult companii care organizeaza astfel de tururi. Din ce am verificat noi, Bacelona Bus Turistic are cele mai bune trasee si este cel care circula cel mai des.

Ajungi la Bouqueria pe jos, din Piata Catalunya in 5 minute, la pas pe Rambla cea vestita. Sau mai mult, ce sa zic acum, daca  mai stai sa privesti statuile vii ce stau frumos la poza sau vrei sa bei o cafeluta, sau de ce nu, o Sangria la una dintre micutele terase imprastiate pe acolo.

Piata este deschisa de luni pana sambata, de la 8 dimineata la 8 seara. Insa dupa ora 14, nu prea mai sunt multe lucruri de vazut/facut pe acolo. Multe standuri se inchid, micile locante de pe stradutele laterale isi sting gratarele, raman doar tarabele din prima linie, scumpe si cu fructele si sucurile cam…. obosite!

Nu poti rata acest obiectiv, chiar daca ai la dispozitie doar cateva ore in Barcelona. Poti ajunge cu metroul la statiile Sagrada Familia sau Verdaguer.  Musai, dar MUSAI!! sa rezervati biletele de intrare pe internet. Nu e vorba despre discountul de 10 procente, este vorba despre timp si despre nervi salvati. Aveti la dispozitie 3 variante de bilete, eu va sugerez sa il luati pe cel care combina intarea la biserica, la muzeu Gaudi – care este absolut fascinant! – si in turn, de unde veti avea o panorama superba asupra Barcelonei. Pur si simplu, nu aveti voie sa ratati acest exceptional loc!

Programul este urmatorul: noiembrie – februarie de la 9AM la 6PM, martie si octombrie, de la 9AM la 7PM, aprilie pana in septembrie de la  9AM la 8PM. Sarbatorile legale de la 9AM la 2PM.

Casa Oaselor este uimitoare. Treci intai pe langa ea si ti se pare funny. Dupa doi pasi, te intorci si realizezi ca ceva e altceva. Balcoanele in forma de oase, coloritul special… cand iti ridici privirea si te dai mai in spate, te va izbi genialitatea si unicitatea constructiei. Nu te scumpi la bani…. Ce vei gasi inauntru, va face ca  portofelul tau sa fie neimportant. Ajungi cu metroul de oriunde, statia Passeig de Gracia sau cu multe linii de autobuz. Ori pe jos, din Piata Catalunia, pret de 15 minute.

Casa Batllo este deschisa vizitatorilor in fiecare zi, de la 9 dimineata la 9 seara, cu exceptia unor zile speciale, iar pretul standard este de 24,5 euro. Daca ai BCN Pass, intrarea este libera. De Craciun, pe fatada cladirii sunt proiectii speciale absolut fabuloase!

Sursa: https://www.sacalatorim.ro/barcelona-5-sfaturi-utile/

DISTRIBUIȚI