DISTRIBUIȚI

Minunata insula a zeilor din Indonezia, Bali, este un loc controversat. Unii spun ca e o fitza altii ca e un taram de vis. Cert este ca anual 3 milioane de turisti cotropesc locurile in cautarea adevarului. Pierduti fie pe plajele cu valuri inspumate, fie printre templele unice in lume, fie printre terasele de orez, turistii sunt pana la urma fermecati de frumusetea insulei.

Ca una care nu fac mofturi si ma bucur de orice loc in care merg in lumea asta, am avut fericirea   de a ajunge in Bali de curand. Am savurat fiecare clipa pe care am petrecut-o in tinutul acela atat de verde si de minunat incat m-am gandit sa usurez viata celor ce isi planifica o vacanta acolo, impartasindu-le informatiile mele, verificate chiar la sursa!

Viza pentru  Indonezia – Bali

Cetatenii romani care merg in Indonezia in scop turistic, pentru o perioada de 30 de zile, nu au nevoie de viza de intrare  pe teritoriul indonezian. Nu exista posibilitatea de prelungire a  perioadei, daca vrei sa stai mai mult trebuie sa iti iei viza de la ambasada Indoneziei din Romania sau de pe unde te afli. Turiştii pot intra doar prin anumite puncte de frontieră indoneziene pentru a beneficia de exceptarea de la viza de intrare (ex. aeroporturile internaţionale Soekarno-Hatta Jakarta, Juanda Surabaya, Ngurah Rai Bali, Kualanamu Medan şi Hang Nadim Batam, porturile Sri Bintan Pura Tanjung Pinang, Batam Center Batam, Sekupang Batam şi Tanjung Uban etc.).Deci daca ajungi in Bali  pe calea aerului, nu e nici o problema.

Citește mai mult: https://www.sacalatorim.ro/ghid-bali/

DISTRIBUIȚI