DISTRIBUIȚI

Întotdeauna ți-ai dorit o vacanță de lux într-o super destinație? Ai mai vrut și ceva cât mai aparte, deosebit, unic, de lux, dar cu un acel je ne sais quoi? Atunci avem noi lista perfectă pentru tine. Poate nu sunt destinațiile de lux întotdeauna fascinante, dar cu siguranță le poți face o vizită celor mai ciudate dintre ele. Laughing


Ski Dubai (Dubai, EAU)

Ski Dubai este primul resort făcut într-un spaţiu închis. În fiecare zi a anului aici se poate schia pe cinci pârtii sau se poate juca fotbal. Este de asemenea cel mai mare parc de zăpadă pentru copii, cu restaurante precum St Moriz Cafe şi care oferă spectacole impresionante. Una dintre atracţii este spectacolul cu pinguini.


Poseidon Resorts (Fiji)

Poseidon Resorts din Fiji este situat la 40 de metri sub apă şi îndeplineşte toate aşteptările pe care le ai de la un resort de 5 stele: 25 de apartamente, un spa, o sală de forţă, două restaurante şi chiar o sală de conferinţe ce poate fi transformată în bisericuţă pentru nuntă… cu mențiunea că sunt toate sub apă!


Anantara Dubai The Palm Resort & Spa (Dubai, EAU)

Dubaiul nu are un singur hotel extravagant și bizar. Anantara Dubai este un hotel de lux, ce oferă 293 camere în stil thailandez și vile. Tot aici turiștii găsesc ambarcațiuni lungi, care plutesc prin lagune unde se pot servi băuturi tropicale, în timp ce sunt transportaţi în jurul stațiunii, pentru cei care vor să se simtă exact ca în Thailanda… fără a fi musai nevoie să ajungă acolo.


Hallstatt 2 (Huizhou, China)

Un investitor chinez a reconstituit satul austriac Hallstatt, un sit de patrimoniu UNESCO recunoscut în întreaga lume, chiar în China. Orăşelul are case rezidenţiale, o biserică evanghelică şi chiar un lac, pentru ca totul să fie o copie cât mai fidelă a satului Hallstatt din Austria.


San Alfonso del Mar (Algarrobo, Chile)

Conform Guinness, în San Alfonso del Mar din Chile se găseşte cea mai mare piscină din lume. Piscina se află în apropierea Oceanului Pacific şi putem vedea în ea caiacuri, bărci cu pânze şi scafandrii, aici turiștii putându-se bucura de o sumedenie de activităţi acvatice, fără a fi nevoie să ajungă la marea adevărată.


Hotelul Zhang Laffitte Chateau (Beijing, China)

Zhang Yuchen, un dezvoltator imobiliar din China, a fost atât de impresionat de Château de Maisons-Laffitte, încât a construit şi el unul. Hotelul Zhang Laffitte,estimat la 50 milioane de dolari, este o replică identică a celui din Paris. Pentru asta au fost folosite planurile originale de construcţie şi 10 000 de poze.


Seagaia Ocean Dome (Miyazaki, Japonia)

Tot anul este vară în Miyazaki, Japonia datorită celei mai mari plaje interioare din lume. Segaia Ocean Dome conţine nisip artificial, palmieri artificiali şi 13 500 tone de apă sărată. Capacitatea maximă este de 10 000 de turiști.


Tokyo Station Hotel (Tokyo, Japonia)

Hotelul Tokyo Station din Japonia cu 150 camere de lux, a fost făcut în locul unei foste gări. Construcția a supraviețuit miraculos celui de-al Doilea Război Mondial, dar și unui cutremur, însă și-a pierdut utilitatea inițială, pentru a deveni un hotel excentric de lux în zilele noastre.


Citeste mai multe: https://www.ghiduri-turistice.info/

 

DISTRIBUIȚI