DISTRIBUIȚI

Koh Samet

Uită de faimosa insulă Phangan. Atunci când vor să petreacă, cei din Bangkok merg în Koh Samet. Golfurile protejate, nisipul fin și apa albastră limpede sunt atracțiile care îi farmecă pe turiștii care vin aici în weekend, plajele idilice fiind decorul perfect pentru petreceri care durează toată noaptea.

Fumul de la narghilele și jongleriile cu foc se amestecă pe malurile din Sai Kaew, înainte ca luminile strălucitoare și gălețiile pline de sticle cu băutură din clubul Silversand Bar să dea tonul petrecerii nocturne. Când obosești, retrage-te într-un golf liniștit și odihnește-te – sunt multe golfuri ferite de zgomotul petrecerilor.

Koh Yao Yai

Aflată la jumatea distanței dintre Krabi și Phuket, în golful Phang Nga, Koh Yao Yai este fata din vecini cu un corp de fotomodel. Lungă, subțire și superbă, este aproape necunoscută datorită comunităților de localnici care limitează numărul de turiști, și asta e un lucru bun.

Principala atracție din Koh Yao Yai este lipsa de atracții – nu te aștepta la o viață de noapte distractivă sau plimbări pe ape cu banana gonflabilă. Activitatea cea mai ineresantă pe care o vei vedea aici este cea a localnicilor care pescuiesc în bărci cu coadă lungă. Această fată simplă și sofisticată îți oferă o baie printre frumusețile naturii: carsturi din calcar, parcă din altă lume, golfuri turcoaz și plaje splendide cu nisip alb.

Sursa: https://www.momondo.ro/descopera/articol/cele-mai-frumoase-insule-din-thailanda