DISTRIBUIȚI

Puțin sunt cei care vizitează Roma și nu se îndrăgostesc de acest oraș minunat unde istoria și aerul modern creează o atmosferă de neuitat. Pe lângă numeroasele obiective turistice spectaculoase pe care le poți descoperi aici, capitala Italiei oferă o mulțime de locuri de cazare unice, care te vor surprinde. Iată câteva dintre hotelurile deosebite din Roma în care merită să stai măcar pentru o seară.

Știm că atunci când vizitezi un oraș minunat precum Roma ești mai preocupat de atracțiile turistice decât de locul de cazare. Totuși, aici o să găsești câteva hoteluri interesante, care le oferă vizitatorilor o atmosferă greu de descris în cuvinte, adevărate experiențe culinare și o mulțime de facilități greu de ignorat.

Hotel Modigliani

Dacă îți dorești o vacanță plină de șarm în Roma, atunci merită să te cazezi la Hotel Modigliani 3*. Aici o să găsești o atmosferă cât se poate de relaxantă, decorul îmbinând perfect arhitectura tradițională italian cu accente moderne. De departe însă, cireașa de pe tort a acestui hotel deosebit din Roma este grădina interioară. E o mică oază de verde, cochetă și este locul perfect pentru relaxare după o zi plină de plimbări și cumpărături în minunată capitală a Italiei. Cei care doresc pot să ia masa aici, având la dispoziție un meniu tradițional, pentru toate gusturile.

O ședere la Hotel Modigliani costă aproximativ 422 de lei pe noapte pentru o cameră dublă.

Grand Hotel De La Minerve

Din primul moment în care pui piciorul în Grand Hotel De La Minerve îți dai seama că ești într-un loc aparte. Pare mai degrabă un palat sau un muzeu, având în vedere că decorațiunile și arhitectura sunt spectaculoase. Coloanele înalte, tavanele pictate și terasa cu vedere peste oraș, te vor face să nu mai vrei să pleci acasă. Fiind vorba despre unul dintre hotelurile deosebite din Roma, aici o să ai parte de o mulțime de facilități excelente și, desigur, un restaurant luxos care oferă meniuri tradiționale italiene, mediteraneene, dar și din bucătăria internațională.

O ședere la Hotel De la Minerve 5* costă aproximativ 1.1100 lei pe noapte pentru o cameră dublă.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-5-hoteluri-deosebite-din-roma-care-te-vor-cuceri-cu-farmecul-lor

DISTRIBUIȚI