DISTRIBUIȚI

Vara aceasta te poți bucura de o vacanță altfel. Îți propunem cinci festivaluri de muzică din Europa care-ți vor oferi momente de neuitat. Muzică multă, petreceri care țin până dimineața, decoruri fascinante și activități pentru toate gusturile – sunt doar câteva din elementele care te vor face să nu mai vrei să pleci acasă.

InMusic – Zagreb

Un festival la care chiar merită să mergi este InMusic. Evenimentul, care a împlinit zece ani de la prima ediție, se desfășoară în perioada 19 – 21 iunie, în Zagreb (Croația). Anul acesta festivalul are un line-up căruia cu greu îi poți spune nu. Vor susține concerte: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian și mulți alții.

Cei care vor să vină la InMusic trebuie să scoată din buzunar 70 de euro pentru un abonament de trei zile, iar accesul în camping costă 30 de euro . Există desigur și alte tipuri de cazare la care puteți să apelați cât sunteți în Zagreb, prețurile pe noapte începând de la aproximativ 260 de lei.

Exit – Novi Sad

Aflat în rândul celor mai bune festivaluri din lume, Exit se pregătește pentru cea de-a 18-a ediție. Evenimentul are loc în frumoasa Cetate Petrovaradin, din Novi Sad (Serbia), în perioada 5 – 9 iulie, iar pentru vara aceasta se propune un line-up excelent, din care fac parte nume precum: The Killers, Years and Years, Hardwell, Jason Derulo, Liam Gallagher, Rag’n’Bone Man, Roisin Murphy, Black Sun Empire și mulți alții. Exit are peste 13 scene și trebuie neapărat să treceți pe la Main Stage, Dance Arena, Explosive Stage și Fusion, unde o să vedeți unele dintre cele mai tari concerte din Europa din acest an.

Biletele la Exit pot fi cumpărate de pe site-ul festivalului unde sunt prezentate diferite oferte. Abonamentul standard costă 299 de lei. În ceea ce privește cazare în Novi Sad există o mulțime de hoteluri și hosteluri dintre care se poate alege, prețurile începând de la aproximativ 13 euro pe noapte. De asemenea, Exit are și o zonă de camping unde se pot pune corturi pe toată durata festivalului, contra sumei de 26.50 de euro.

Electric Castle – Cluj-Napoca

Dacă ești iubitor de festivaluri și vrei să ai o vară excelentă nu trebuie neapărat să-ți faci bagajul și să pleci în Europa. Vino la Electric Castle, la Cluj-Napoca! Considerat unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, EC crește tot mai mult de la un an la altul. Evenimentul se desfășoară în perioada 12 – 16 iulie, la Castelul Banfy, unde vor fi prezenți: Deadmou5, Franz Ferdinand, Zedd, alt-J, Paul van Dyke, Moderat, House of Pain și nu numai.

Un abonament de festival costă 899 de lei, dar există și varianta cu 999 de lei, care are camping inclus. Pentru cei care vor să stea în incinta Electric Castle, dar vor mai mult decât un cort, există diferite oferte contra cost pentru RV-uri, Panorama Tent și altele. Există, desigur, și variante de cazare în afara festivalului. Prețurile încep de la aproximativ 150 de lei pe noapte.

Citește mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-5-festivaluri-din-europa-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-in-2017

DISTRIBUIȚI