All for Joomla All for Webmasters
Acasă De vizitat in Romania 4 trasee rutiere din România pe care să le parcurgi măcar o...

4 trasee rutiere din România pe care să le parcurgi măcar o dată

590
0
DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să descoperi țara noastră într-un mod inedit, atunci merită să iei în calcul varianta de a cutreiera câteva dintre cele mai populare trasee rutiere din România. Drumurile șerpuite te vor purta către locuri minunate, iar peisajele pe care o să le vezi o să-ți rămână întipărite în minte pentru totdeauna.

Transalpina și Transfăgărășanul sunt deja cunoscute de majoritatea turiștilor. Totuși, există și alte trasee rutiere din România pe care o să regreți dacă nu o să le parcurgi măcar o dată.

Șoseaua Transrarăul

Unul dintre cele mai noi trasee rutiere din România, Transrarăul, se numără printre cele mai populare șosele din țară. Aceasta străbate Munții Rarău (județul Suceava), făcând legătura între DN17 și DN17B. Dacă o să străbați acest drum cu mașina o să te poți bucura de peisaje extraordinare. Drumul nu este indicat începătorilor, însă, dacă te aventurezi, trebuie să mergi cu mare atenție și să respecți restricțiile de viteză. În total, Transrarăul are 26 de km de șosea, aflându-se la o altitudine de peste 1.400 de metri.

Transrarăul pornește din localitatea Pojorata spre Cabana Rarău (DJ175A), iar de acolo se poate continua către localitatea Chiril (DJ175B).