DISTRIBUIȚI

Toscana este fără niciun dubiu una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei, fiind și una dinte cele mai căutate destinații de vară. Pentru ca șederea turiștilor să fie cât mai plăcută, aici au răsărit câteva dintre cele mai interesante locuri de cazare din Italia. Mai jos vă prezentăm lista de hoteluri deosebite din Toscana, la care merită să stai.

Castello di Spaltenna

Este greu să nu te îndrăgostești de un loc precum Castello di Spaltena. Resortul a fost ridicat în spațiul unei foste mânăstiri din secolul al X-lea. Astfel, de când pășești în hotel, o să trăiești cu impresia că ai călătorit în trecut, iar decorul tradițional toscan adaugă un plus de savoare întregii experiențe.

Castello di Spaltena, care se află în Caiole in Chianti, oferă facilități excelente printre care se numără și o piscină în aer liber cu cascadă, saună, spa, sală de sport, teren de tenis și sală de biliard. De asemenea, personalul hotelului poate să ofere o mulțime de informații despre rutele de drumeții pe care le puteți parcurge, sau despre traseele excelente pentru o plimbare cu bicicleta.

Castello di Vicarello

Una dintre cele mai frumoase priveliști peste dealurile însorite ale Toscanei să poate vedea de la Castello di Vicarello. Luxosul hotel este găzduit în incinta unui adevărat castel, iar decorul interior păstrează stilul local.

Castello di Vicarello este locul perfect dacă vrei o vacanță în Toscana cu adevărat perfectă. Hotelul are grădini superbe, piscină, un restaurant la cele mai înalte standarde și spa.

Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-10-hoteluri-deosebite-din-toscana-pentru-o-vacanta-de-neuitat

DISTRIBUIȚI